Pirlo: Nisam ljut, Konte zna šta je najbolje za njega!

"Nadam se da će se moji nekadanji saigrači vratiti kući s peharom iz Francuske”, poručio je legendarni vezista.

Fudbal 05.06.2016 | 12:00
Pirlo: Nisam ljut, Konte zna šta je najbolje za njega!

Fudbalski Mocart, jedinstveni zadnji vezni koji je osvojio sve što se moglo osvojiti u karijeri profesionalnog fudbalera, nije dobio poziv da ovog leta predstavlja Italiju na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. 

Andrea Pirlo je u poznim fudbalskim godinama (37), ali ga to ne sprečava da iz SAD-a, gde uspešno nosi dres Njujork Sitija, isprati utakmice Azura. Uvek je bio gospodin, a takav je ostao do današnjeg dana. 

Iako ima pravo da se ljuti jer je i u ovim godinama bolji od pojedinaca, Pirlo trezveno gleda na predstojeći nastup Italije na kontinentalnom šampionatu.
“Pričao sam sa selektorom i znao sam šta sam ja trebao da uradim, a šta on. Nisam razočaran što me nije pozvao u repreznetaciju. Uvek sam sa njim razgovarao otvoreno, a odluke koje su prositicale iz tih razgovora donosili smo zajednički. Trener je taj koji je odlučio šta je najbolje za njega”, istakao je Pirlo.

Na pitanje ko je po njemu favorit da osvoji titulu prvaka Evrope, stigao je jasan odgovor:
“Nadam se Italija. Iako postoje favoriti poput Nemačke, Španije ili Francuske, biće to uzbudljiv i neizvestan turnir. Nadam se da će se moji nekadanji saigrači vratiti kučći s peharom”, zaključio je Andrea Pirlo.

Šmeker bio, šmeker ostao!

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar