Угљевик: Награде најбољим ученицима

Ученици и наставници Основне школе „Алекса Шантић“ из Угљевика обележили су „Дан ученичког стваралаштва“ уз пригодан програм на ком су најбољима у овој школској години додјељене награде.

Република Српска 30.05.2016 | 16:20
Угљевик: Награде најбољим ученицима

Шест ученика деветих разреда награђени су „Вуковом дипломом“ за постигнут одличан успех из свих наставних предмета и примерно владање у току основног образовања. Дипломе су додјељене: Сањи Деспотовић, Ивани Драгић, Љиљани Ђурић, Милошу Новаковићу, Тањи Антић и Петри Лазић.

Милош Новаковић се својим радом и успесима издвојио и понио ласкаву титулу „Ђак генерације“.

"Сваке године општина Угљевик у оквиру пројекта `Општина за своју младост` награђује најбоље ученике. То је наша потреба и опредјељење руководства општине Угљевик да посебну пажњу посвети свима онима који су у претходном периоду марљиво радили и постигли запажене резултате у различитим областима", рекао је Василије Перић, начелник општине.

Перић је напоменуо да ће у будућем периоду општина Угљевик дати још снажнији подршку када је у питању образовање младих.

Милош Новаковић, ђак генерације, поручио је да треба улагати труд, а радити оно што највише волимо. "Сигуран сам да ће се сав рад и труд који уложимо исплатити у будућности", рекао је Новаковић.

(БН телевизија) В.М.

Фото: БН телевизија

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

мишо

31.05.2016 10:02

Честитке награђенима али и начелнику који је препознао значај ове манифестације.

ОДГОВОРИТЕ