Видео - ТУР плеј-оф: Галата до прве побједе, навијачи гађали и пљували Жељка!

Галатасарај је на свом терену савладао Фенербахче 65:63 и тако успео да остане у игри за пласман у финале турског првенства.

Кошарка 30.05.2016 | 09:40
Видео - ТУР плеј-оф: Галата до прве побједе, навијачи гађали и пљували Жељка!

Прва два меча добио је Фенер, а сада су међу најефикаснијима у редовима Галате били бивши кошаркаши ’вечитих’ Блејк Шилб и Стефон Лазме.

На крају меча Жељко Обрадовић и играчи гостију морали су да што пре напусте халу јер су их навијачи домаћина засипали разним предметима са трибина.

У редовима победника Блејк Шилб, Ерик Меколум и Чарлс Едвардс Дејвис су имали по 15 поена, док је Стефон Лазме бројао до 13. Са друге стране једини расположен био је Екпе Јудо са 18 поена и 10 скокова.

Српски кошаркаши се нису истакли у овом дуелу, Владимир Мицов је имао два, а Богдан Богдановић шест поена, док Николе Калинића није ни било у саставу.

Фенербахче сада води са 2:1 у серији, а онај ко победи у финалу ће се сусрести са Анадолу Ефесом, који је са 3:0 у серији био бољи од Дарушафаке.

Трећи дуел полуфинала турског шампионата између Галатасараја и Фенербахчеа донео је и инциденте, па је меч прекинут на неколико минута.

Навијачи домаће екипе гађали су клупу Фенербахчеа, а на друштвеним мрежама се појавила и фотографија на којој се види како је неко пљунуо Жељка Обрадовића.

Српски тренер покувао је екипу на неколико минута, а потом и вратио и Галатасарај је успео да победи и смањи на 2-1.

„На почетку сезоне сам рекао да генерално желим да говорим о кошарци. Али, сви су видели прве две утакмице на нашем паркету и ову вечерас и надам се да виде велику разлику. То је једини коментар око ових дешавања. Ништа друго“, рекао је Обрадовић.

Убрзо се на друштвеним мрежама огласио и тренер Галате Ергин Атаман.

„Управо сам видео фотографију Обрадовића. Особа која је то урадила није људско биће. Осуђујем то.“

Извор: Б92

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

куки

30.05.2016 10:23

Порно звијезда

ОДГОВОРИТЕ