Video - TUR plej-of: Galata do prve pobjede, navijači gađali i pljuvali Željka!

Galatasaraj je na svom terenu savladao Fenerbahče 65:63 i tako uspeo da ostane u igri za plasman u finale turskog prvenstva.

Košarka 30.05.2016 | 09:40
Video - TUR plej-of: Galata do prve pobjede, navijači gađali i pljuvali Željka!

Prva dva meča dobio je Fener, a sada su među najefikasnijima u redovima Galate bili bivši košarkaši ’večitih’ Blejk Šilb i Stefon Lazme.

Na kraju meča Željko Obradović i igrači gostiju morali su da što pre napuste halu jer su ih navijači domaćina zasipali raznim predmetima sa tribina.

U redovima pobednika Blejk Šilb, Erik Mekolum i Čarls Edvards Dejvis su imali po 15 poena, dok je Stefon Lazme brojao do 13. Sa druge strane jedini raspoložen bio je Ekpe Judo sa 18 poena i 10 skokova.

Srpski košarkaši se nisu istakli u ovom duelu, Vladimir Micov je imao dva, a Bogdan Bogdanović šest poena, dok Nikole Kalinića nije ni bilo u sastavu.

Fenerbahče sada vodi sa 2:1 u seriji, a onaj ko pobedi u finalu će se susresti sa Anadolu Efesom, koji je sa 3:0 u seriji bio bolji od Darušafake.

Treći duel polufinala turskog šampionata između Galatasaraja i Fenerbahčea doneo je i incidente, pa je meč prekinut na nekoliko minuta.

Navijači domaće ekipe gađali su klupu Fenerbahčea, a na društvenim mrežama se pojavila i fotografija na kojoj se vidi kako je neko pljunuo Željka Obradovića.

Srpski trener pokuvao je ekipu na nekoliko minuta, a potom i vratio i Galatasaraj je uspeo da pobedi i smanji na 2-1.

„Na početku sezone sam rekao da generalno želim da govorim o košarci. Ali, svi su videli prve dve utakmice na našem parketu i ovu večeras i nadam se da vide veliku razliku. To je jedini komentar oko ovih dešavanja. Ništa drugo“, rekao je Obradović.

Ubrzo se na društvenim mrežama oglasio i trener Galate Ergin Ataman.

„Upravo sam video fotografiju Obradovića. Osoba koja je to uradila nije ljudsko biće. Osuđujem to.“

Izvor: B92

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

kuki

30.05.2016 10:23

Porno zvijezda

ODGOVORITE