Видео - Симеоне: Шта ме највише боли?! Поглед на трибину...!

Реке суза теку Сан Сиром, Торес није могао да престане да плаче... Шта тек рећи за навијаче Атлетика? Јесте ли видели оне сцене на трибинама? Тренер Атлетика о поразу од Реала...

Фудбал 29.05.2016 | 10:00
Видео - Симеоне: Шта ме највише боли?! Поглед на трибину...!

Атлетико Мадрид још једном није успео. Поново је у финалу Лиге шампиона изгубио од Реала у утакмици коју је, као и пре две године, могао да реши у своју корист.

У Лисабону су за "јорганџије" кобни били крај другог полувремена, па продужеци. У Милану су пали са беле тачке.

Дијего Симеоне, тренер црвено-белих из Мадрида, не може да се определи који пораз му је теже пао и признаје шта га највише боли.

"Не знам који (пораз) више боли. Поглед на људе који су платили да дођу овде ми најтеже пада. Осећам се одговорним за то што им нисам дао оно што су хтели. То је оно што заиста боли".

Аргентинац је пружио руку победнику.

"Честитам Реалу - још једном су били бољи од нас - овог пута у пеналима. Почели смо утакмицу лоше, па смо се организовали у 20. минуту. У другом полувремену смо могли да изједначимо веома брзо и наша намера је била јасна", додао је шеф струке Атлетика, који је на терену остао уз своје играче и у најтежим моментима.

Да ли ће заједно имати још једну прилику?

"Морамо да наставимо да радимо", подвукао је Симеоне.

Мало је оних фудбалера Атлетико Мадрида који су успели да се суздрже и не заплачу после пораза у великом финалу, али некако највише пажње привукле су сузе Фернанда Тореса, који је добрих пет, шест минута стајао испред трибине са навијачима и заједно са њима туговао.

Тешко је било Гризману, тешко је било Хуанфрану, Облаку, Годину, међутим, камере су су највише задржале на Торесовом лицу. Он једноставно није могао да престане.

И то су чари финала...

Шта тек рећи за све ове навијаче? Реке суза текле су Сан Сиром...

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар