Video - Simeone: Šta me najviše boli?! Pogled na tribinu...!

Reke suza teku San Sirom, Tores nije mogao da prestane da plače... Šta tek reći za navijače Atletika? Jeste li videli one scene na tribinama? Trener Atletika o porazu od Reala...

Fudbal 29.05.2016 | 10:00
Video - Simeone: Šta me najviše boli?! Pogled na tribinu...!

Atletiko Madrid još jednom nije uspeo. Ponovo je u finalu Lige šampiona izgubio od Reala u utakmici koju je, kao i pre dve godine, mogao da reši u svoju korist.

U Lisabonu su za "jorgandžije" kobni bili kraj drugog poluvremena, pa produžeci. U Milanu su pali sa bele tačke.

Dijego Simeone, trener crveno-belih iz Madrida, ne može da se opredeli koji poraz mu je teže pao i priznaje šta ga najviše boli.

"Ne znam koji (poraz) više boli. Pogled na ljude koji su platili da dođu ovde mi najteže pada. Osećam se odgovornim za to što im nisam dao ono što su hteli. To je ono što zaista boli".

Argentinac je pružio ruku pobedniku.

"Čestitam Realu - još jednom su bili bolji od nas - ovog puta u penalima. Počeli smo utakmicu loše, pa smo se organizovali u 20. minutu. U drugom poluvremenu smo mogli da izjednačimo veoma brzo i naša namera je bila jasna", dodao je šef struke Atletika, koji je na terenu ostao uz svoje igrače i u najtežim momentima.

Da li će zajedno imati još jednu priliku?

"Moramo da nastavimo da radimo", podvukao je Simeone.

Malo je onih fudbalera Atletiko Madrida koji su uspeli da se suzdrže i ne zaplaču posle poraza u velikom finalu, ali nekako najviše pažnje privukle su suze Fernanda Toresa, koji je dobrih pet, šest minuta stajao ispred tribine sa navijačima i zajedno sa njima tugovao.

Teško je bilo Grizmanu, teško je bilo Huanfranu, Oblaku, Godinu, međutim, kamere su su najviše zadržale na Toresovom licu. On jednostavno nije mogao da prestane.

I to su čari finala...

Šta tek reći za sve ove navijače? Reke suza tekle su San Sirom...

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar