Након удара грома десетине људи у болници

Полиција у Њемачкој саопштила је да је 35 људи одведено у болницу након што је гром ударио на терен на коме су дјеца играла фудбалску утакмицу на западу државе, док је у Паризу гром ударио у парк у којем се одржавао дјечији рођендан па је повријеђено 11 особа.

Свијет 28.05.2016 | 22:28
Након удара грома десетине људи у болници

Удари грома су изазвали озбиљне повреде неколицини особа, од који су многи дјеца, у парку у Паризу и на фудбалској утакмици у Њемачкој. Рођенданска забава у парку Монсе у Паризу, прекинута је због јаког невремена и удара грома у дрво испод којег су се скрили осморо дјеце и троје одраслих. Неколико их је у животној опасности.

У вријеме одигравања утакмице није било облака на небу

Гром је такође ударио на терен у граду Хопштетен, гдје се играла фудбалска утакмица.

Троје људи је повријеђено, а међу њима је и судија. Још 32 особе су одведене у болницу, међу којима је и 30 дјеце узраста од 9 до 11 година, али су одведени само из предострожности, јавља новинска агенција ДПА.

Утакмица је завршила у тренутку када је око 14.00 сати ударио гром на фудбалски терен, изјавио је портпарол полиције Доминик Ленц за локалну телевизију, те додао да у то вријеме није било облака на небу, због чега је грмљавина била неочекивана. Олује, јаке кише и град су задесиле западну Њемачку током протекла два дана.

(Срна/ББЦ)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Саша

28.05.2016 22:34

Доказ како једино Узвишени Бог сваком може промјенити живот за мање од секунде.

ОДГОВОРИТЕ