Звездаши се питају: Чему ово затишје?!

Али ове седмице креће права бура на Маракани! „Имамо бројне кандидате, али не смемо да се излећемо док се посао не оконча", поручује спортски директор Црвене звезде Блажо Раосављевић.

Фудбал 02.06.2016 | 22:20
Звездаши се питају: Чему ово затишје?!

Јанковић, Руиз, Чаушић, Жарко Марковић, Андрија Павловић, Филип Стојковић... Само су нека од имена које су везивана за Црвену звезду у овом прелазном року. Нуде се играчи са свих страна, између осталог одговорни из Љутице Богдана на столу имају комплетну документацију Ренана Бресана...

Ипак, после буре у најави, уследило је затишје. Извесно је само да ће Томас Фибел у среду допутовати у Београд и започети завршну рунду преговора са руководство Црвене звезде. Око осталог влада магла.

„За сада нема ништа конкретно. За неке позиције имамо и по петорицу кандидата, али не смемо да журимо. Понекад постоји раскорак између жеља и могућности. Зато журимо полако. Што би рекао наш народ стрпљен-спасен“, поручује спортски директор Црвене звезде Блажо Раосављевић.

Верују у Љутице Богдана да ће до почетка припрема, односно до 13.јуна завршити гро посла. Отуда и Блажо Раосављевић верује да ће навијачи ускоро моћи да прочитају лепе вести.

„Верујем да ћемо следеће седмице уговорити неке трансфере. Фибел долази у среду, очекујте још појачања. Имамо у плану још неке штопере и нападача. Не бих волео да откривам карте да не испаднемо неозбиљни, али следеће седмице очекујете више вести“, додаје Раосављевић.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар