Zvezdaši se pitaju: Čemu ovo zatišje?!

Ali ove sedmice kreće prava bura na Marakani! „Imamo brojne kandidate, ali ne smemo da se izlećemo dok se posao ne okonča", poručuje sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević.

Fudbal 02.06.2016 | 22:20
Zvezdaši se pitaju: Čemu ovo zatišje?!

Janković, Ruiz, Čaušić, Žarko Marković, Andrija Pavlović, Filip Stojković... Samo su neka od imena koje su vezivana za Crvenu zvezdu u ovom prelaznom roku. Nude se igrači sa svih strana, između ostalog odgovorni iz Ljutice Bogdana na stolu imaju kompletnu dokumentaciju Renana Bresana...

Ipak, posle bure u najavi, usledilo je zatišje. Izvesno je samo da će Tomas Fibel u sredu doputovati u Beograd i započeti završnu rundu pregovora sa rukovodstvo Crvene zvezde. Oko ostalog vlada magla.

„Za sada nema ništa konkretno. Za neke pozicije imamo i po petoricu kandidata, ali ne smemo da žurimo. Ponekad postoji raskorak između želja i mogućnosti. Zato žurimo polako. Što bi rekao naš narod strpljen-spasen“, poručuje sportski direktor Crvene zvezde Blažo Raosavljević.

Veruju u Ljutice Bogdana da će do početka priprema, odnosno do 13.juna završiti gro posla. Otuda i Blažo Raosavljević veruje da će navijači uskoro moći da pročitaju lepe vesti.

„Verujem da ćemo sledeće sedmice ugovoriti neke transfere. Fibel dolazi u sredu, očekujte još pojačanja. Imamo u planu još neke štopere i napadača. Ne bih voleo da otkrivam karte da ne ispadnemo neozbiljni, ali sledeće sedmice očekujete više vesti“, dodaje Raosavljević.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar