Вучић: Србију смо ставили изнад СНС-а

У периоду од последње скупштине странке до данас били смо најодговорнији политички фактор у Србији, иако су то била тешка времена - погодиле су нас поплаве и суша, рекао је предсједник СНС-а Александар Вучић подносећи извештај о раду СНС-а на Изборној скупштини у Центру "Сава".

Србија 28.05.2016 | 10:39
Вучић: Србију смо ставили изнад СНС-а

Српска напредна странка ставила је Србију изнад странке, оценио је данас лидер напредњака Александар Вучић.

Вучић је на Изборној скупштини СНС, првој после ванредних парламентарних избора на којима је освојила убедљиву већину, рекао да је та странка показала да је у претходном периоду била најодговорнији чинилац у земљи и најодговорнији политички фактор.

"Храброст је оно што разликује озибљне политичке партије од оних који су на тој сцени кратко и због себе", приметио је Вучић.

Навео је да је СНС наследила тешко бреме и да је после деценија пропадања неко морао грађанима да каже да "аспирин и андол не могу да поправе здравствено стање" и да се тако не могу излечити јавне финансије.

То је урадила управо СНС, оценио је Вучић, додајући да то, међутим, није урађено на најбољи начин, о чему је расправу најавио на затвореном делу седнице.

Како РТС сазнаје, потпредседници СНС-а биће Миленко Јованов, који је био посланик у покрајинском парламенту, Милош Вучевић, досадашњи градоначелник Новог Сада, Марија Обрадовић, која је била посланик у Скупштини Србије и Марко Ђурић, досадашњи директор Канцеларије за КиМ.

Према сазнањима РТС-а, на функцији председнице парламента остаће Маја Гојковић, иако се спекулисало да ће је на тој функцији заменити Горан Кнежевић.

Извор: РТС, Тањуг

 

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

Алија

28.05.2016 09:29

Ово је досад најгори диктатар на балкану.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Обичан човек

28.05.2016 10:11

Данас је у Србији "Молитвени Доручак".Доручак је у подне. У подне се раде грађевински радови, а не ноћу у Савамали.Доручкује се ујутро, а не у 7 сати и 300 мин. Ко се све моли за Србију,част изузецима, али нека се за мене не моли.Ако њиховим молбама да и ја останем жив.Сматрам да нисам заслужио и не желим више да живим, ако су ми ликови молбама продужили живот.Поздрав народе.....

ОДГОВОРИТЕ