Vučić: Srbiju smo stavili iznad SNS-a

U periodu od poslednje skupštine stranke do danas bili smo najodgovorniji politički faktor u Srbiji, iako su to bila teška vremena - pogodile su nas poplave i suša, rekao je predsjednik SNS-a Aleksandar Vučić podnoseći izveštaj o radu SNS-a na Izbornoj skupštini u Centru "Sava".

Srbija 28.05.2016 | 10:39
Vučić: Srbiju smo stavili iznad SNS-a

Srpska napredna stranka stavila je Srbiju iznad stranke, ocenio je danas lider naprednjaka Aleksandar Vučić.

Vučić je na Izbornoj skupštini SNS, prvoj posle vanrednih parlamentarnih izbora na kojima je osvojila ubedljivu većinu, rekao da je ta stranka pokazala da je u prethodnom periodu bila najodgovorniji činilac u zemlji i najodgovorniji politički faktor.

"Hrabrost je ono što razlikuje ozibljne političke partije od onih koji su na toj sceni kratko i zbog sebe", primetio je Vučić.

Naveo je da je SNS nasledila teško breme i da je posle decenija propadanja neko morao građanima da kaže da "aspirin i andol ne mogu da poprave zdravstveno stanje" i da se tako ne mogu izlečiti javne finansije.

To je uradila upravo SNS, ocenio je Vučić, dodajući da to, međutim, nije urađeno na najbolji način, o čemu je raspravu najavio na zatvorenom delu sednice.

Kako RTS saznaje, potpredsednici SNS-a biće Milenko Jovanov, koji je bio poslanik u pokrajinskom parlamentu, Miloš Vučević, dosadašnji gradonačelnik Novog Sada, Marija Obradović, koja je bila poslanik u Skupštini Srbije i Marko Đurić, dosadašnji direktor Kancelarije za KiM.

Prema saznanjima RTS-a, na funkciji predsednice parlamenta ostaće Maja Gojković, iako se spekulisalo da će je na toj funkciji zameniti Goran Knežević.

Izvor: RTS, Tanjug

 

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

Alija

28.05.2016 09:29

Ovo je dosad najgori diktatar na balkanu.

ODGOVORITE
Name

Običan čovek

28.05.2016 10:11

Danas je u Srbiji "Molitveni Doručak".Doručak je u podne. U podne se rade građevinski radovi, a ne noću u Savamali.Doručkuje se ujutro, a ne u 7 sati i 300 min. Ko se sve moli za Srbiju,čast izuzecima, ali neka se za mene ne moli.Ako njihovim molbama da i ja ostanem živ.Smatram da nisam zaslužio i ne želim više da živim, ako su mi likovi molbama produžili život.Pozdrav narode.....

ODGOVORITE