Финале ЛШ - Фернандо Торес: Утакмица мог живота!

Нападач Алетико Мадрида Фернандо Торес пред финале Лиге шампиона против Реал Мадрида емотивно: "Освајао сам титуле са Челсијем, Шпанијом, али ово је нешто посебно за мене", каже "Ел Нињо".

Фудбал 28.05.2016 | 08:40
Финале ЛШ - Фернандо Торес: Утакмица мог живота!

За сваког фудбалера сан је да игра у финалу Лиге шампиона. Још ако то уради са клубом у којем је поникао, којег волим целим бићем онда је то нешто, заиста, посебно.

Такав осећај сада прати Фернанда Тореса. Нападач Атлетико Мадрида, који ће у суботу увече са клубом који воли, играти финале Лиге шампиона протид Реал Мадрида, сања да подигне пехар, који је једном већ био у његовим рукама - када је био играч Челсија.

"Освајао сам трофеје са Челсијем, репрезентацијом Шпаније, али ово је нешто посебно за мене. Ово је утакмица мог живота, без дилеме. Имам шансу да испуним сан, сан који сам сањао још као дечак", изјавио је 32-годишњи нападач.

Додао је и да сутрашње финале у Милану види као велику прилику да садашња генерација Атлетика испише нову златну страницу у историји клуба.

Са 23 године, Торес је из Атлетико Мадрида отишао у Ливерпул, а 2011. је прешао у Челси, у којем је остао до 2015. Затим је направио трансфер у Милан, одакле се вратио у свој Атлетико на позајмицу. Поново је код куће.

"Ми смо тим у правом смислу те речи. Свако пази на свакога, умрећемо једни за друге и свесни смо да је то једини начин да се направи успех. Знамо како можемо до резултата и направићемо то као тим. То је кључна реч - тим!", каже Торес.    

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар