Finale LŠ - Fernando Tores: Utakmica mog života!

Napadač Aletiko Madrida Fernando Tores pred finale Lige šampiona protiv Real Madrida emotivno: "Osvajao sam titule sa Čelsijem, Španijom, ali ovo je nešto posebno za mene", kaže "El Ninjo".

Fudbal 28.05.2016 | 08:40
Finale LŠ - Fernando Tores: Utakmica mog života!

Za svakog fudbalera san je da igra u finalu Lige šampiona. Još ako to uradi sa klubom u kojem je ponikao, kojeg volim celim bićem onda je to nešto, zaista, posebno.

Takav osećaj sada prati Fernanda Toresa. Napadač Atletiko Madrida, koji će u subotu uveče sa klubom koji voli, igrati finale Lige šampiona protid Real Madrida, sanja da podigne pehar, koji je jednom već bio u njegovim rukama - kada je bio igrač Čelsija.

"Osvajao sam trofeje sa Čelsijem, reprezentacijom Španije, ali ovo je nešto posebno za mene. Ovo je utakmica mog života, bez dileme. Imam šansu da ispunim san, san koji sam sanjao još kao dečak", izjavio je 32-godišnji napadač.

Dodao je i da sutrašnje finale u Milanu vidi kao veliku priliku da sadašnja generacija Atletika ispiše novu zlatnu stranicu u istoriji kluba.

Sa 23 godine, Tores je iz Atletiko Madrida otišao u Liverpul, a 2011. je prešao u Čelsi, u kojem je ostao do 2015. Zatim je napravio transfer u Milan, odakle se vratio u svoj Atletiko na pozajmicu. Ponovo je kod kuće.

"Mi smo tim u pravom smislu te reči. Svako pazi na svakoga, umrećemo jedni za druge i svesni smo da je to jedini način da se napravi uspeh. Znamo kako možemo do rezultata i napravićemo to kao tim. To je ključna reč - tim!", kaže Tores.    

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar