Уочи финала ЛШ - Зидан одлази?! Реал пронашао новог тренера?!

Уочи финала Лиге шампиона шушка се да би Зинендину Зидану то могао бити последњи меч на клупи Мадриђана. Замена би могао да му буде тренер из комшилука!

Фудбал 28.05.2016 | 12:00
Уочи финала ЛШ - Зидан одлази?! Реал пронашао новог тренера?!

Унаи Емери донео је Севиљи титулу Лиге Европе, па су бројни клубови осим играча тог клуба кренули да јуре и њега.

Наполи је први послао издашну понуду за Баскијца, и Евертон је поручио да га жели, а према информацијама из Шпаније и Италије за тренера освајача Лиге Европе заинтересован је и Реал Мадрид.

Хозе Кастро, председник Севиље, недавно је рекао да Емери неће напустити клуб и да ће остати до краја уговора, односно и следеће сезоне.

Севиља ће у Лигу шампиона, што је сигурно велики изазов, али ако велики Реал Мадрид покаже интересовање, можда може доћи и до промене одлуке.

Наводно је председник Реала Флорентино Перез звао Емерија и рекао му да не излази у јавност ни са каквим информацијама о својој каријери до завршетка финала Лиге шампиона, пренео је италијански Скај спортс.

Уочи финала Лиге шампиона између Реала и Атлетико Мадрида шпански медији пишу о томе да би тај меч могао да буде последњи за Зинедина Зидана.

Зизу је недавно рекао да са челницима "краљевског клуба" још није преговарао о наставку сарадње, већ да је искључиво фокусиран на тим и финале Лиге шампиона, а да ће након завршетка сезоне попричати о уговору.

Да ли ће то бити и неопходно или ће Емери, који је у каријери водио и московски Спартак, Валенсију и Алмерију, можда ускоро бити именован за новог шефа струке.

Ствари би могле бити јасније после сутрашњег финала на Сан Сиру.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар