Uoči finala LŠ - Zidan odlazi?! Real pronašao novog trenera?!

Uoči finala Lige šampiona šuška se da bi Zinendinu Zidanu to mogao biti poslednji meč na klupi Madriđana. Zamena bi mogao da mu bude trener iz komšiluka!

Fudbal 28.05.2016 | 12:00
Uoči finala LŠ - Zidan odlazi?! Real pronašao novog trenera?!

Unai Emeri doneo je Sevilji titulu Lige Evrope, pa su brojni klubovi osim igrača tog kluba krenuli da jure i njega.

Napoli je prvi poslao izdašnu ponudu za Baskijca, i Everton je poručio da ga želi, a prema informacijama iz Španije i Italije za trenera osvajača Lige Evrope zainteresovan je i Real Madrid.

Hoze Kastro, predsednik Sevilje, nedavno je rekao da Emeri neće napustiti klub i da će ostati do kraja ugovora, odnosno i sledeće sezone.

Sevilja će u Ligu šampiona, što je sigurno veliki izazov, ali ako veliki Real Madrid pokaže interesovanje, možda može doći i do promene odluke.

Navodno je predsednik Reala Florentino Perez zvao Emerija i rekao mu da ne izlazi u javnost ni sa kakvim informacijama o svojoj karijeri do završetka finala Lige šampiona, preneo je italijanski Skaj sports.

Uoči finala Lige šampiona između Reala i Atletiko Madrida španski mediji pišu o tome da bi taj meč mogao da bude poslednji za Zinedina Zidana.

Zizu je nedavno rekao da sa čelnicima "kraljevskog kluba" još nije pregovarao o nastavku saradnje, već da je isključivo fokusiran na tim i finale Lige šampiona, a da će nakon završetka sezone popričati o ugovoru.

Da li će to biti i neophodno ili će Emeri, koji je u karijeri vodio i moskovski Spartak, Valensiju i Almeriju, možda uskoro biti imenovan za novog šefa struke.

Stvari bi mogle biti jasnije posle sutrašnjeg finala na San Siru.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar