Нова принудна управа Партизана и то опет са Вучелићем!

Спортско друштво Партизан распустило је руководство ФК Партизан и увело принудну управу у којој су Милорад Вучелић, Миле Јовичић и генерал Радивоје Радиновић.

Фудбал 27.05.2016 | 08:00
Нова принудна управа Партизана и то опет са Вучелићем!

До овакве одлуке дошло је након прекида Ванредне изборне скупштине клуба и немогућности да се изабере нови председник.

"Ово је све потпуно легално и у том смислу, убрзо ћемо знати и нови термин одржавања Скупштине ", рекао је кандидат актуелног руководства за председника Иван Ћурковић за Блиц.

Према његовим речима само Спортско друштво може да закаже нову Скупштину, а то никако не може да уради опозиција окупљена у црно-белу фамилију, која најављује Скупштину за 6. јун.

"Једино ко је меродаван то да уради је СД, које је изнад свих чланова самог колектива и у том смислу све радње ће бити обављене ,надам се у најскоријем могућем периоду. Ово сматрам најбољим могућим решењем у овом моменту. Што се тиче нас из руководства фудбалског клуба, не значи да је неко отишао, сви смо и даље ту", додао је Ћурковић.

Председник Спортског друштва Партизан Милорад Вучелић истакао је да је принудна управа у ФК Партизан уведена једногласно.

Он је истакао да је на састанку СД Партизан та мера уведена гласовима свих присутних, али је убрзо стигао деманти.

КК Партизан је на свом сајту објавио да председник клуба није гласао за овај предлог.

Прво је Вучелић за агенцију Бета изјавио да је одлука о поновној принудној управи у којој ће учествовати и он донета гласовима свих присутних.

."После скандалозних и шокантних дешавања на скупштини клуба и општег згражавања јавности, данас је одржан састанак Спортског друштва на којем је једногласно уведена принудна управа и одредјена радна група која ће привремено управљати клубом", рекао је Вучелић.

На званичном сајту КК Партизан убрзо је дошло до демантија.

„Након данашње одлуке УО ЈСД Партизан о увођењу привремених мера у фудбалски клуб Партизан, КК Партизан НИС обавештава навијаче и целокупну јавност да представник клуба није гласао за овај предлог“, наводи се у саопштењу.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар