Nova prinudna uprava Partizana i to opet sa Vučelićem!

Sportsko društvo Partizan raspustilo je rukovodstvo FK Partizan i uvelo prinudnu upravu u kojoj su Milorad Vučelić, Mile Jovičić i general Radivoje Radinović.

Fudbal 27.05.2016 | 08:00
Nova prinudna uprava Partizana i to opet sa Vučelićem!

Do ovakve odluke došlo je nakon prekida Vanredne izborne skupštine kluba i nemogućnosti da se izabere novi predsednik.

"Ovo je sve potpuno legalno i u tom smislu, ubrzo ćemo znati i novi termin održavanja Skupštine ", rekao je kandidat aktuelnog rukovodstva za predsednika Ivan Ćurković za Blic.

Prema njegovim rečima samo Sportsko društvo može da zakaže novu Skupštinu, a to nikako ne može da uradi opozicija okupljena u crno-belu familiju, koja najavljuje Skupštinu za 6. jun.

"Jedino ko je merodavan to da uradi je SD, koje je iznad svih članova samog kolektiva i u tom smislu sve radnje će biti obavljene ,nadam se u najskorijem mogućem periodu. Ovo smatram najboljim mogućim rešenjem u ovom momentu. Što se tiče nas iz rukovodstva fudbalskog kluba, ne znači da je neko otišao, svi smo i dalje tu", dodao je Ćurković.

Predsednik Sportskog društva Partizan Milorad Vučelić istakao je da je prinudna uprava u FK Partizan uvedena jednoglasno.

On je istakao da je na sastanku SD Partizan ta mera uvedena glasovima svih prisutnih, ali je ubrzo stigao demanti.

KK Partizan je na svom sajtu objavio da predsednik kluba nije glasao za ovaj predlog.

Prvo je Vučelić za agenciju Beta izjavio da je odluka o ponovnoj prinudnoj upravi u kojoj će učestvovati i on doneta glasovima svih prisutnih.

."Posle skandaloznih i šokantnih dešavanja na skupštini kluba i opšteg zgražavanja javnosti, danas je održan sastanak Sportskog društva na kojem je jednoglasno uvedena prinudna uprava i odredjena radna grupa koja će privremeno upravljati klubom", rekao je Vučelić.

Na zvaničnom sajtu KK Partizan ubrzo je došlo do demantija.

„Nakon današnje odluke UO JSD Partizan o uvođenju privremenih mera u fudbalski klub Partizan, KK Partizan NIS obaveštava navijače i celokupnu javnost da predstavnik kluba nije glasao za ovaj predlog“, navodi se u saopštenju.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar