Барса се растаје са Ардом и Видалом!

Ражени хлеб дуже траје од њих!!! Каталонци очекују 60.000.000 евра од играча које су довели пре шест месеци!

Фудбал 09.06.2016 | 11:30
Барса се растаје са Ардом и Видалом!

Барселона и њен тренер Луис Енрике изгубили су стрпљење са скупим зимским појачањимаАрдом Тураном и Алеишом Видалом, па су спремни да их продају после свега шест месеци.

Турски везиста је стигао на Ноу Камп прошлог лета у трансферу вредном 34.000.000 евра (плус 7.000.000 колико би Атлетико могао додатно да заради), али није могао одмах да дебитује због забране трансфера коју је каталонски гигант имао. 

Када је добио прилику да заигра за Барсу 29-годишњи Турчин није импресионирао, иако је забележио 25 наступа (13 пута као стартер). Зато би у Каталонији волели да његовом продајом на лето допуне буџет, али га неће форсирати по сваку цену већ само ако добију понуду идентичну цени за коју су га купили од Јорганџија.   

Када је реч о Видалу, и он је ретко добијао шансу, па се у Барселони надају да ће им неко понудити 18.000.000 евра, колико су га платили Севиљи у јуну прошле године, како би га се ратосиљали.

Барселонин фокус током лета биће да се појачају у одбрану, за шта је предвиђен буџет од 60.000.000 евра, али је он остварив само продајом Турана и Видала.

Договор са Виљареалом око куповине Дениса Суареза је већ постигнут и он ће бити прво појачање шампиона Шпаније, док се Каталонци интересују и за Кевина Гамеира (Севиља), као и за Доменика Берадија (Сасуоло) за које ипак у овом тренутку немају пара.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Ацтион Имагес

Коментари / 0

Оставите коментар