Barsa se rastaje sa Ardom i Vidalom!

Raženi hleb duže traje od njih!!! Katalonci očekuju 60.000.000 evra od igrača koje su doveli pre šest meseci!

Fudbal 09.06.2016 | 11:30
Barsa se rastaje sa Ardom i Vidalom!

Barselona i njen trener Luis Enrike izgubili su strpljenje sa skupim zimskim pojačanjimaArdom Turanom i Aleišom Vidalom, pa su spremni da ih prodaju posle svega šest meseci.

Turski vezista je stigao na Nou Kamp prošlog leta u transferu vrednom 34.000.000 evra (plus 7.000.000 koliko bi Atletiko mogao dodatno da zaradi), ali nije mogao odmah da debituje zbog zabrane transfera koju je katalonski gigant imao. 

Kada je dobio priliku da zaigra za Barsu 29-godišnji Turčin nije impresionirao, iako je zabeležio 25 nastupa (13 puta kao starter). Zato bi u Kataloniji voleli da njegovom prodajom na leto dopune budžet, ali ga neće forsirati po svaku cenu već samo ako dobiju ponudu identičnu ceni za koju su ga kupili od Jorgandžija.   

Kada je reč o Vidalu, i on je retko dobijao šansu, pa se u Barseloni nadaju da će im neko ponuditi 18.000.000 evra, koliko su ga platili Sevilji u junu prošle godine, kako bi ga se ratosiljali.

Barselonin fokus tokom leta biće da se pojačaju u odbranu, za šta je predviđen budžet od 60.000.000 evra, ali je on ostvariv samo prodajom Turana i Vidala.

Dogovor sa Viljarealom oko kupovine Denisa Suareza je već postignut i on će biti prvo pojačanje šampiona Španije, dok se Katalonci interesuju i za Kevina Gameira (Sevilja), kao i za Domenika Beradija (Sasuolo) za koje ipak u ovom trenutku nemaju para.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Action Images

Komentari / 0

Ostavite komentar