Осладио му се трофеј: Кајт још годину дана у Фајенорду!

"Чим освојите једну титулу, увек желите још и зато сам одлучио да још једну сезону предводим Фајенорд као капитен”, поручио је искусни нападач.

Фудбал 09.06.2016 | 11:00
Осладио му се трофеј: Кајт још годину дана у Фајенорду!

Легенда Фајенорда Дирк Кајт ће још годину дана као капитен предеводити славни тим из Ротердама.

Искусни 36-годишњи нападач, који је прошле сезоне постигао 19 голова и предводио Фајенорд до титуле победника купа Холандије, потписао је данас нови једногодишњи уговор са клубом са Де Кајпа.

“Драго ми је што ћу и следеће године носити дрес овог великог клуба. Имамо талентовану групу играча која је окончала солидну сезону освајајњем трофеја у купу. Чим освојите једну титулу, увек желите још и зато сам одлучио да још једну сезону предводим Фајенорд као капитен”, поручио је Дирк Кајт.

Кајт је тако одлучио да одигра још једну сезону у Ередивизији, а на одлуку је можда утицала и чињеница да је пре неколико дана проглашен за фудбалера године у Холандији.

С обзиром на чињеницу да је Фајенорд сезону на измаку завршио са 21 бодом мање од шампиона ПСВ из Ајндховена, ово је велико достигнуће за искусног нападача, који недостатак лепоте у игри надокнађује борбом и срчаношћу.

Плавокоси нападач је без сумње заштитини знак Фајенорда, који ће још годину дана предводити легендарни клуб у покушају повратка у врх холандског фудбала.

Извор: моззартспорт

ФОТО: Сцреенсхот

Коментари / 0

Оставите коментар