Osladio mu se trofej: Kajt još godinu dana u Fajenordu!

"Čim osvojite jednu titulu, uvek želite još i zato sam odlučio da još jednu sezonu predvodim Fajenord kao kapiten”, poručio je iskusni napadač.

Fudbal 09.06.2016 | 11:00
Osladio mu se trofej: Kajt još godinu dana u Fajenordu!

Legenda Fajenorda Dirk Kajt će još godinu dana kao kapiten predevoditi slavni tim iz Roterdama.

Iskusni 36-godišnji napadač, koji je prošle sezone postigao 19 golova i predvodio Fajenord do titule pobednika kupa Holandije, potpisao je danas novi jednogodišnji ugovor sa klubom sa De Kajpa.

“Drago mi je što ću i sledeće godine nositi dres ovog velikog kluba. Imamo talentovanu grupu igrača koja je okončala solidnu sezonu osvajajnjem trofeja u kupu. Čim osvojite jednu titulu, uvek želite još i zato sam odlučio da još jednu sezonu predvodim Fajenord kao kapiten”, poručio je Dirk Kajt.

Kajt je tako odlučio da odigra još jednu sezonu u Erediviziji, a na odluku je možda uticala i činjenica da je pre nekoliko dana proglašen za fudbalera godine u Holandiji.

S obzirom na činjenicu da je Fajenord sezonu na izmaku završio sa 21 bodom manje od šampiona PSV iz Ajndhovena, ovo je veliko dostignuće za iskusnog napadača, koji nedostatak lepote u igri nadoknađuje borbom i srčanošću.

Plavokosi napadač je bez sumnje zaštitini znak Fajenorda, koji će još godinu dana predvoditi legendarni klub u pokušaju povratka u vrh holandskog fudbala.

Izvor: mozzartsport

FOTO: Screenshot

Komentari / 0

Ostavite komentar