Видео: Ау, какав је ово меч био и каква драма у баражу за Серију А?!

Есенција фудбала на Светом Николи! Бари од 0:3 до 3:3 и онда пораз са играчем више! Невероватан меч у баражу за промоцију у Серију А!

Фудбал 26.05.2016 | 17:20
Видео: Ау, какав је ово меч био и каква драма у баражу за Серију А?!

Драма достојна холивудски трилера у четвртфиналу баража за промоцију у Серију А. Новара је на гостовању код Барија после продужетака славила са 4:3, пошто су домаћи претходно успели да се врати из мртвих после заостатка 0:3 само да би са пресудни ударац примили у тренуцима док су имали играча више на терену.

Искусни Аргентинац Пабло Гонзалес претходно је хет-триком најавио лагану шетњу Новаре до полуфиналног мегдана са Пескаром. Међутим, играчи Барија као да су били посебно инспирисани на 11. годишњицу Ливерпуловог подвига у финалу Лиге шампиона против Милана репризирају чувено истанбулско чудо.

Алесандро Росина два пута, па Интеров 20-годишњи нападач на позајмици у Барију Георге Пушкаш. У размаку од само 25 минута домаћи су оживели. И онда у другом минуту другог продужетка потпуни шок за госте - Лоренцо Дикман (да, да, заиста се човек тако зове) добија други жути картон и Новара остаје са десеторицом на терену.

Према правилима такмичења Барију је требало само да издржи тих 15 минута. Мало неуобичајено, али пенали се не би изводили. Бари би прошао даље на основу бољег пласмана у регуларном делу сезоне.

Авај... У 114. минуту 27-годишњи Бугарин Андреј Бугарин из мртвог угла погађа за ново вођство гостију. Имао је Бари тих шест и кусур минута да са играче више дође до гола који би још једном потпуно преокренеу утакмицу, имао је Јакопо Дези и идеалну шансу... Није вредело.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар