Video: Au, kakav je ovo meč bio i kakva drama u baražu za Seriju A?!

Esencija fudbala na Svetom Nikoli! Bari od 0:3 do 3:3 i onda poraz sa igračem više! Neverovatan meč u baražu za promociju u Seriju A!

Fudbal 26.05.2016 | 17:20
Video: Au, kakav je ovo meč bio i kakva drama u baražu za Seriju A?!

Drama dostojna holivudski trilera u četvrtfinalu baraža za promociju u Seriju A. Novara je na gostovanju kod Barija posle produžetaka slavila sa 4:3, pošto su domaći prethodno uspeli da se vrati iz mrtvih posle zaostatka 0:3 samo da bi sa presudni udarac primili u trenucima dok su imali igrača više na terenu.

Iskusni Argentinac Pablo Gonzales prethodno je het-trikom najavio laganu šetnju Novare do polufinalnog megdana sa Peskarom. Međutim, igrači Barija kao da su bili posebno inspirisani na 11. godišnjicu Liverpulovog podviga u finalu Lige šampiona protiv Milana repriziraju čuveno istanbulsko čudo.

Alesandro Rosina dva puta, pa Interov 20-godišnji napadač na pozajmici u Bariju George Puškaš. U razmaku od samo 25 minuta domaći su oživeli. I onda u drugom minutu drugog produžetka potpuni šok za goste - Lorenco Dikman (da, da, zaista se čovek tako zove) dobija drugi žuti karton i Novara ostaje sa desetoricom na terenu.

Prema pravilima takmičenja Bariju je trebalo samo da izdrži tih 15 minuta. Malo neuobičajeno, ali penali se ne bi izvodili. Bari bi prošao dalje na osnovu boljeg plasmana u regularnom delu sezone.

Avaj... U 114. minutu 27-godišnji Bugarin Andrej Bugarin iz mrtvog ugla pogađa za novo vođstvo gostiju. Imao je Bari tih šest i kusur minuta da sa igrače više dođe do gola koji bi još jednom potpuno preokreneu utakmicu, imao je Jakopo Dezi i idealnu šansu... Nije vredelo.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar