КК Игокеа: Шибалић остаје, вјероватно и тренер Бајић!

Крилни центар Игокее Данило Шибалић продужио је сарадњу на још једну сезону са клубом из Александровца.

Кошарка 31.05.2016 | 09:40
КК Игокеа: Шибалић остаје, вјероватно и тренер Бајић!

Кошаркашу, који је почетком године из Смедерева стигао у "игосе", ово ће бити први пут у каријери да двије сезоне проведе у једном клубу.

До сада је наступао за 14 екипа -Беовук, Војводина, Санкт Полтен, Ергном, Крагујевац, Овче поле, Улцињ, Напредак, Сервицијум, Визура, ЛФ Баскет, Струмица, Теодо, Смедерево.

Од екипе која је освојила шампионску титулу у Босни и Херцеговини уговор за идућу сезону има још само искусни бек Вук Радивојевић.

"Шибалић ће и наредне сезоне бити наш члан јер смо договорили сарадњу са њим, а уз њега уговор има и Радивојевић. Очекују нас разговори са остатком играча од којих је већина већ изразила жељу да и даље буду наши чланови па стога очекујем да на окупу остане барем 70 одсто играча - рекао је спортски директор Игокее Павле Ћоровић за "Глас Српске".

У дресу Александровчана је одиграо осам утакмица у АБА лиги и просјечно биљежио учинак од 12 поена, 3,4 скока и 0,8 асистенција за 28,8 минута на паркету уз индекс корисности 10,1.

Иако је прошле седмице требао бити одржан састанак управе Игокее и представника Кошаркашког савеза БиХ до тога није дошло, па се очекује да он буде одржан до викенда.

Према ријечима спортског директора Игокее близу останка је и тренер Драган Бајић који је екипи донио нову, укупно пету, титулу првака.

"Обавили смо прелиминарне разговоре са Бајићем и рекао да ће размислити те његов одговор очекујемо до краја идуће седмице", додао је Ћоровић.

Извор: Мондо.ба

Коментари / 0

Оставите коментар