Роналдо: Син ми је промијенио живот!

Најбољи стријелац у историји Реал Мадрида и троструки освајач Златне лопте, Кристијано Роналдо, открио је колико је очинство утицало на њега као особу.

Свијет 26.05.2016 | 14:36
Роналдо: Син ми је промијенио живот!

Кристијано Роналдо Јуниор рођен је 17. јуна 2010. године у Сан Дијегу у Калифорнији, а њега је на свијет донијела анонимна сурогат мајка.

Кристијано сениор готово свакодневно објављује слике са својим насљедником, а готово да нема догађа на којем се појављује без "Кристијанита".

"Син ми је промјенио живот у толико различитих аспеката. Одувијек сам говорио да желим да имам сина, а управо ме је он промјенио као особу. Са њим је увијек забавно, на примјер, недавно ми је када је дошао из школе рекао да је Герет Беј) бржи од мене. Рекао сам му да нико није бржи од његовог тате", уз осмјех открива Роналдо и наставља:

"Одмах ми је одговорио да он то зна, али да су му тако рекли другари у школи, као и да је Лионел Меси рекао у интервјуу да би волио да има моју десну ногу. Стално ме обрадује са таквим или сличним стварима, прави је дечак. Немогуће је да ми једног дана каже да навија за Барселону, ако има моје гене – немогуће. Али, ако се то ипак догоди, прихватио бих то, као његов избор. Не бих га баш лично одвео на 'Ноу Камп', али бих поштовао његову одлуку".

(Б92)

Коментари / 0

Оставите коментар