Ronaldo: Sin mi je promijenio život!

Najbolji strijelac u istoriji Real Madrida i trostruki osvajač Zlatne lopte, Kristijano Ronaldo, otkrio je koliko je očinstvo uticalo na njega kao osobu.

Svijet 26.05.2016 | 14:36
Ronaldo: Sin mi je promijenio život!

Kristijano Ronaldo Junior rođen je 17. juna 2010. godine u San Dijegu u Kaliforniji, a njega je na svijet donijela anonimna surogat majka.

Kristijano senior gotovo svakodnevno objavljuje slike sa svojim nasljednikom, a gotovo da nema događa na kojem se pojavljuje bez "Kristijanita".

"Sin mi je promjenio život u toliko različitih aspekata. Oduvijek sam govorio da želim da imam sina, a upravo me je on promjenio kao osobu. Sa njim je uvijek zabavno, na primjer, nedavno mi je kada je došao iz škole rekao da je Geret Bej) brži od mene. Rekao sam mu da niko nije brži od njegovog tate", uz osmjeh otkriva Ronaldo i nastavlja:

"Odmah mi je odgovorio da on to zna, ali da su mu tako rekli drugari u školi, kao i da je Lionel Mesi rekao u intervjuu da bi volio da ima moju desnu nogu. Stalno me obraduje sa takvim ili sličnim stvarima, pravi je dečak. Nemoguće je da mi jednog dana kaže da navija za Barselonu, ako ima moje gene – nemoguće. Ali, ako se to ipak dogodi, prihvatio bih to, kao njegov izbor. Ne bih ga baš lično odveo na 'Nou Kamp', ali bih poštovao njegovu odluku".

(B92)

Komentari / 0

Ostavite komentar