Тенковима до вјереничког прстена!

Александар Филиповић на оригиналан начин запросио Сунчицу Ивановић. На паноима између два возила УН исписао: “Сунчице удај се за мене”.

Србија 25.05.2016 | 19:32
Тенковима до вјереничког прстена!

Необицна просидба из далеког Либана главна је тема ових дана у Куршумлији, али и хит на “Фејсбуку”. Александар Филиповић (31), припадник Војске Србије, који је тренутно са колегама у мировној мисији у Либану, запросио је своју дугогодишњу девојку, Сунчицу Ивановић (33) поруком исписаном на три велика паноа: “Сунчице, удај се за мене”


"Када сам ушла на” фејс” да видим, да ли ми је стигла нека порука, угледала сам необичну фотографију" прича Сунчица, која у први мах није знала како да реагује. "У очи ми је прво “упао” натпис са постављеним питањем, а тек после његове колеге које држе три паноа, као и Александар који стоји испред њих."

Каже да је била у шоку, поготову јер не воли да се експонира, и додаје да се “освестила” тек када су људи на улици почели да јој прилазе и честитају...

"Када сам се мало прибрала, почела да читам коментаре који су брзо уследили, а било је и много питања шта је са мојим одговором. Тек када се огласио Александров брат Филип и упитао ме шта ћу да кажем, уследио је мој одговор: 'Наравно да сам рекла да'" наставља причу Сунчица.

Првобитни шок замениле су сузе радоснице, а потом и честитке чланова породице, као смех због шаљивих коментара на “Фејсбуку”.

"Е па, Сунце, овај те стварно воли када се свега овога досетио", препричава једну од порука Сунчица, која каже да су њени пријатељи у једном тренутку заједно са њом плакали од среће.


"Требало ми је два дана да се смирим, односно схватим да је све то истина. Али и ја сам се потом нашалила узвративши поруком његовим друговима, којима сам поручила да би можда било боље да су се потрудили да ми пронађу неки посао него што су помагали мом момку да изведе ову несвакидашњу просидбу."

БЕЗ ПОСЛА
Сунчица, која је дипломирани психолог, објашњава да је већ десет година без посла. "Радила сма четири године у Гимназији, и од тада седам година волонтирам, тако да сам више на бироу него што имам радног стажа" прича ова девојка из Куршумлије, која сада са нестрпљењем очекује повратак вереника из мировне мисије.

Извор: Вечерње новости

 

Коментари / 0

Оставите коментар