Tenkovima do vjereničkog prstena!

Aleksandar Filipović na originalan način zaprosio Sunčicu Ivanović. Na panoima između dva vozila UN ispisao: “Sunčice udaj se za mene”.

Srbija 25.05.2016 | 19:32
Tenkovima do vjereničkog prstena!

Neobicna prosidba iz dalekog Libana glavna je tema ovih dana u Kuršumliji, ali i hit na “Fejsbuku”. Aleksandar Filipović (31), pripadnik Vojske Srbije, koji je trenutno sa kolegama u mirovnoj misiji u Libanu, zaprosio je svoju dugogodišnju devojku, Sunčicu Ivanović (33) porukom ispisanom na tri velika panoa: “Sunčice, udaj se za mene”


"Kada sam ušla na” fejs” da vidim, da li mi je stigla neka poruka, ugledala sam neobičnu fotografiju" priča Sunčica, koja u prvi mah nije znala kako da reaguje. "U oči mi je prvo “upao” natpis sa postavljenim pitanjem, a tek posle njegove kolege koje drže tri panoa, kao i Aleksandar koji stoji ispred njih."

Kaže da je bila u šoku, pogotovu jer ne voli da se eksponira, i dodaje da se “osvestila” tek kada su ljudi na ulici počeli da joj prilaze i čestitaju...

"Kada sam se malo pribrala, počela da čitam komentare koji su brzo usledili, a bilo je i mnogo pitanja šta je sa mojim odgovorom. Tek kada se oglasio Aleksandrov brat Filip i upitao me šta ću da kažem, usledio je moj odgovor: 'Naravno da sam rekla da'" nastavlja priču Sunčica.

Prvobitni šok zamenile su suze radosnice, a potom i čestitke članova porodice, kao smeh zbog šaljivih komentara na “Fejsbuku”.

"E pa, Sunce, ovaj te stvarno voli kada se svega ovoga dosetio", prepričava jednu od poruka Sunčica, koja kaže da su njeni prijatelji u jednom trenutku zajedno sa njom plakali od sreće.


"Trebalo mi je dva dana da se smirim, odnosno shvatim da je sve to istina. Ali i ja sam se potom našalila uzvrativši porukom njegovim drugovima, kojima sam poručila da bi možda bilo bolje da su se potrudili da mi pronađu neki posao nego što su pomagali mom momku da izvede ovu nesvakidašnju prosidbu."

BEZ POSLA
Sunčica, koja je diplomirani psiholog, objašnjava da je već deset godina bez posla. "Radila sma četiri godine u Gimnaziji, i od tada sedam godina volontiram, tako da sam više na birou nego što imam radnog staža" priča ova devojka iz Kuršumlije, koja sada sa nestrpljenjem očekuje povratak verenika iz mirovne misije.

Izvor: Večernje novosti

 

Komentari / 0

Ostavite komentar