ПСЖ има решење за одлазак Златана и опет купује у Напуљу!

Рођени брат и менаџер Гонзала Игуаина преговара у Паризу са челницима Светаца.

Фудбал 07.06.2016 | 17:30
ПСЖ има решење за одлазак Златана и опет купује у Напуљу!

Златан Ибрахимовић напушта Париз овог лета, а замена која стиже на Парк принчева биће топ. Опет се менаџмент Светаца за појачање обратио на праву адресу, а где могу да нађу бољег нападача за следећу сезону него у Напуљу. Уосталом, знамо како су добро прошли са Каванијем...

Ипак, следеће појачање Парижана биће озбиљно и оно ће много да кошта. Погађате, ради се о Гонзалу Игуаину, најбољем стрелцу Серије А, који увелико преговара са клубом из Града светлости. 

Данашњи Паризијен под вињетом ексклузивно пише о преговорима које у Паризу водиНикола Игуаин, рођени брат Аргентинца и менаџер који покушава да се договори са газдама ПСЖ-а и свом брату обезбеди уносан уговор и лепу будућност. Гонзалу је 28. година и вероватно последња шанса да узме велике паре, а где боље може да уновчи квалитет него код катарских шеика.

Наравно, реализација трансфера неће ићи тако лако, посебно јер је и Челси жестоко бацио удицу Аргентинцу, а према неким изворима нови менаџер Плаваца Антонио Конте вољан је да плати откупну калузулу од 94.000.000 евра коју Игуаин има у уговору са Наполијем.

Једно је сигурно, Наполи нема пуно шанси да задржи Пипиту и наредне сезоне, јер је крајње време да се некадашњи нападач Реала поново опроба у неком од топ европских клубова, какав је ПСЖ или Челси.

Извор: моззартспорт

Коментари / 0

Оставите коментар