PSŽ ima rešenje za odlazak Zlatana i opet kupuje u Napulju!

Rođeni brat i menadžer Gonzala Iguaina pregovara u Parizu sa čelnicima Svetaca.

Fudbal 07.06.2016 | 17:30
PSŽ ima rešenje za odlazak Zlatana i opet kupuje u Napulju!

Zlatan Ibrahimović napušta Pariz ovog leta, a zamena koja stiže na Park prinčeva biće top. Opet se menadžment Svetaca za pojačanje obratio na pravu adresu, a gde mogu da nađu boljeg napadača za sledeću sezonu nego u Napulju. Uostalom, znamo kako su dobro prošli sa Kavanijem...

Ipak, sledeće pojačanje Parižana biće ozbiljno i ono će mnogo da košta. Pogađate, radi se o Gonzalu Iguainu, najboljem strelcu Serije A, koji uveliko pregovara sa klubom iz Grada svetlosti. 

Današnji Parizijen pod vinjetom ekskluzivno piše o pregovorima koje u Parizu vodiNikola Iguain, rođeni brat Argentinca i menadžer koji pokušava da se dogovori sa gazdama PSŽ-a i svom bratu obezbedi unosan ugovor i lepu budućnost. Gonzalu je 28. godina i verovatno poslednja šansa da uzme velike pare, a gde bolje može da unovči kvalitet nego kod katarskih šeika.

Naravno, realizacija transfera neće ići tako lako, posebno jer je i Čelsi žestoko bacio udicu Argentincu, a prema nekim izvorima novi menadžer Plavaca Antonio Konte voljan je da plati otkupnu kaluzulu od 94.000.000 evra koju Iguain ima u ugovoru sa Napolijem.

Jedno je sigurno, Napoli nema puno šansi da zadrži Pipitu i naredne sezone, jer je krajnje vreme da se nekadašnji napadač Reala ponovo oproba u nekom od top evropskih klubova, kakav je PSŽ ili Čelsi.

Izvor: mozzartsport

Komentari / 0

Ostavite komentar