Веслачи у Подрињу

У Малом Зворнику на седмодневним припремама налазе се репрезентативци Србије и чланови веслачког клуба "Партизан". На иницијативу Милоша Васића који се радо враћа завичају- Доњој Трешњици и Малом Зворнику, репрезентација је на припремама од 23. до 30. маја 2016.

Република Српска 25.05.2016 | 15:20
Веслачи у Подрињу

Екипу чине: српски Олимпијски двојац без кормилара - сениори Милош Васић и Ненад Беђик, који се спремају за Олимпијску годину у Рију,јуниорски репрезентативни четверац Дамјан Лазић, Веселин Тричковић, Вук Младеновић и Вања Обрадовић, који се спремају за европско и светско првенство у свом узрасту, као и кадети Никола Лончар, Алекса Ђерић, Марко Ђурановић и Ђорђе Натић.

Вођа тима, тренер Веслачког клуба "Партизан" Горан Тодоровић, бивши је репрезентативни веслач.

Осим тренинга на води, у хотелу "Ројал Дрина" репрезентативци имају одговарајући смештај уз исхрану прилагођену спортистима. Предуслов за њихов долазак била је и изградња спремишта за чамце и пратећу опрему у Сакару за које се побринула општина Мали Зворник.

Изградњом спремишта за чамце и пратећу опрему (хангара), испуњен је један од предуслова за оснивање веслачког, кајакашког клуба у Малом Зворнику и промовисање Зворничког језера као једног од погоднијих за припреме спортиста на води.

БН телевизија(В.М.)

Коментари / 0

Оставите коментар