Veslači u Podrinju

U Malom Zvorniku na sedmodnevnim pripremama nalaze se reprezentativci Srbije i članovi veslačkog kluba "Partizan". Na inicijativu Miloša Vasića koji se rado vraća zavičaju- Donjoj Trešnjici i Malom Zvorniku, reprezentacija je na pripremama od 23. do 30. maja 2016.

Republika Srpska 25.05.2016 | 15:20
Veslači u Podrinju

Ekipu čine: srpski Olimpijski dvojac bez kormilara - seniori Miloš Vasić i Nenad Beđik, koji se spremaju za Olimpijsku godinu u Riju,juniorski reprezentativni četverac Damjan Lazić, Veselin Tričković, Vuk Mladenović i Vanja Obradović, koji se spremaju za evropsko i svetsko prvenstvo u svom uzrastu, kao i kadeti Nikola Lončar, Aleksa Đerić, Marko Đuranović i Đorđe Natić.

Vođa tima, trener Veslačkog kluba "Partizan" Goran Todorović, bivši je reprezentativni veslač.

Osim treninga na vodi, u hotelu "Rojal Drina" reprezentativci imaju odgovarajući smeštaj uz ishranu prilagođenu sportistima. Preduslov za njihov dolazak bila je i izgradnja spremišta za čamce i prateću opremu u Sakaru za koje se pobrinula opština Mali Zvornik.

Izgradnjom spremišta za čamce i prateću opremu (hangara), ispunjen je jedan od preduslova za osnivanje veslačkog, kajakaškog kluba u Malom Zvorniku i promovisanje Zvorničkog jezera kao jednog od pogodnijih za pripreme sportista na vodi.

BN televizija(V.M.)

Komentari / 0

Ostavite komentar