Томић: Немам 10 милиона, али да имам 100...!

Бернард Томић, контроверзни аустралијски тенисер, каже да се лоше понео после пораза од Фабија Фоњинија на Мастерсу у Мадриду.

Тенис 07.06.2016 | 13:00
Томић: Немам 10 милиона, али да имам 100...!

Тада, одмах пошто је изгубио меч, рекао је да га није интересовало да се бори јер "има 23 године и десет милиона долара на рачуну", а претходно је дршком рекета покушао да врати сервис Италијана.

"Волео бих да могу кажем да имам десет милиона америчких долара, али је то пре десет милиона аустралијиских долара (или ти седам милиона америчких, прим. аут). У сваком случају, нисам требао да кажем то, али то је сада прошлост. Моја је грешка што сам то рекао, просто ми је излетело пошто сам недавно причао са пријатељима о томе. Можда ако бих имао 100 милиона... Тада би било другачије", рекао је Томић.

"Стало ми је до тениса, али он је мени као посао, па морам да га посматрам и као шансу да се новчано обезбедим. Некада поступам на свој начин, али нема сумње да морам да будем снажан и комплетан играч. Тренутно се налазим на најбољем турниру на свету, па морам све те ствари да оставим по страни и фокусирам се да добијем што више мечева", додао је Томић.

Извор: Б92

Коментари / 0

Оставите коментар