Tomić: Nemam 10 miliona, ali da imam 100...!

Bernard Tomić, kontroverzni australijski teniser, kaže da se loše poneo posle poraza od Fabija Fonjinija na Mastersu u Madridu.

Tenis 07.06.2016 | 13:00
Tomić: Nemam 10 miliona, ali da imam 100...!

Tada, odmah pošto je izgubio meč, rekao je da ga nije interesovalo da se bori jer "ima 23 godine i deset miliona dolara na računu", a prethodno je drškom reketa pokušao da vrati servis Italijana.

"Voleo bih da mogu kažem da imam deset miliona američkih dolara, ali je to pre deset miliona australijiskih dolara (ili ti sedam miliona američkih, prim. aut). U svakom slučaju, nisam trebao da kažem to, ali to je sada prošlost. Moja je greška što sam to rekao, prosto mi je izletelo pošto sam nedavno pričao sa prijateljima o tome. Možda ako bih imao 100 miliona... Tada bi bilo drugačije", rekao je Tomić.

"Stalo mi je do tenisa, ali on je meni kao posao, pa moram da ga posmatram i kao šansu da se novčano obezbedim. Nekada postupam na svoj način, ali nema sumnje da moram da budem snažan i kompletan igrač. Trenutno se nalazim na najboljem turniru na svetu, pa moram sve te stvari da ostavim po strani i fokusiram se da dobijem što više mečeva", dodao je Tomić.

Izvor: B92

Komentari / 0

Ostavite komentar