Бијељина: Сутра фешта на Тргу након финала Купа РС!!!

Сезона за Радник још није готова!

Фудбал 24.05.2016 | 23:45
Бијељина: Сутра фешта на Тргу након финала Купа РС!!!

У сриједу, на затварању сезоне, Радник у финалу Купа РС дочекује ФК Слобода Нови Град. Сусрет почиње у 17:00, на Градском стадиону у Бијељини, а цијена улазнице је 5 КМ.

За тих 5 КМ имате прилику да добијете:

- 7 дана за двије особе у хотелу Бистрица на Јахорини, пун пансион, поклон градоначелник Миће Мићића;

- викенд за двије особе у Хотел Монумент, Мраковица, Козара, БиХ - дар "Жупа Комерц" д.о.о. Лакташи и,

- викенд за двије особе у апартманима Требевић Брус на Требевићу, дар Станишић доо Пале.

И то није све!

По завршетку утакмице на Тргу ће бити организована прослава са почетком од 20 часова! Захваљујући Радниковом генералном спонзору, Нектар пиву, односно Бањалучкој пивари, сви гледаоци са купљеним улазницама ће моћи још једном да поздраве фудбалере Радника и све друге заслужне за највеће успјехе клуба, као и да уживају уз Нектар пиво, роштиљ и концерт ОК Бенда!

Цијене пића и специјалитета са роштиља за остале посјетиоце славља ће бити по симболичним цијенама, а читав приход је намијењен клубу.

Будите у сриједу на Градском стадиону да титуле прославимо заједно - позив је ФК Радник!

У понедељак увече је, иначе, у хотелу "Терме" на Илиџи, ФСБИХ организовао церемонију додјеле признања најистакнутијим појединицма у сезони на измаку.

Тренер Радника, Славко Петровић, је добио Признање за остварене спортске резултате у сезони 2015/16. Награду у име Радниковог тренера је примио генерални секретар клуба Небојша Томић.

Иначе, здравствено стање тренера Радника је боље и он је из болнице у Сремској Митровици транспортован на лијечење у Општу
болницу "Свети Врачеви" у Бијељини.

Коментари / 0

Оставите коментар