Bijeljina: Sutra fešta na Trgu nakon finala Kupa RS!!!

Sezona za Radnik još nije gotova!

Fudbal 24.05.2016 | 23:45
Bijeljina: Sutra fešta na Trgu nakon finala Kupa RS!!!

U srijedu, na zatvaranju sezone, Radnik u finalu Kupa RS dočekuje FK Sloboda Novi Grad. Susret počinje u 17:00, na Gradskom stadionu u Bijeljini, a cijena ulaznice je 5 KM.

Za tih 5 KM imate priliku da dobijete:

- 7 dana za dvije osobe u hotelu Bistrica na Jahorini, pun pansion, poklon gradonačelnik Miće Mićića;

- vikend za dvije osobe u Hotel Monument, Mrakovica, Kozara, BiH - dar "Župa Komerc" d.o.o. Laktaši i,

- vikend za dvije osobe u apartmanima Trebević Brus na Trebeviću, dar Stanišić doo Pale.

I to nije sve!

Po završetku utakmice na Trgu će biti organizovana proslava sa početkom od 20 časova! Zahvaljujući Radnikovom generalnom sponzoru, Nektar pivu, odnosno Banjalučkoj pivari, svi gledaoci sa kupljenim ulaznicama će moći još jednom da pozdrave fudbalere Radnika i sve druge zaslužne za najveće uspjehe kluba, kao i da uživaju uz Nektar pivo, roštilj i koncert OK Benda!

Cijene pića i specijaliteta sa roštilja za ostale posjetioce slavlja će biti po simboličnim cijenama, a čitav prihod je namijenjen klubu.

Budite u srijedu na Gradskom stadionu da titule proslavimo zajedno - poziv je FK Radnik!

U ponedeljak uveče je, inače, u hotelu "Terme" na Ilidži, FSBIH organizovao ceremoniju dodjele priznanja najistaknutijim pojedinicma u sezoni na izmaku.

Trener Radnika, Slavko Petrović, je dobio Priznanje za ostvarene sportske rezultate u sezoni 2015/16. Nagradu u ime Radnikovog trenera je primio generalni sekretar kluba Nebojša Tomić.

Inače, zdravstveno stanje trenera Radnika je bolje i on je iz bolnice u Sremskoj Mitrovici transportovan na liječenje u Opštu
bolnicu "Sveti Vračevi" u Bijeljini.

Komentari / 0

Ostavite komentar