Фудбалске легенде региона на ''Турниру пријатељства - Саво Милошевић''!

Бројне фудбалске легенде посетиће овогодишњи Турнир пријатељства, на коме учествују млађе категорије тимова из региона.

Фудбал 25.05.2016 | 14:40
Фудбалске легенде региона на ''Турниру пријатељства - Саво Милошевић''!

Некадашњи репрезентативац, један од организатора и идејни творац Турнира пријатељства Саво Милошевић рекао је да ће такмичење посетити некадашњи фудбалер Црвене звезде Миодраг Белодедић.

"Осим оних који долазе на турнир сваке године, као што су Иван Гудељ, Хусреф Мусемић, Владимир Петровић Пижон, Момчило Вукотић, овога пута очекујемо долазак Миодрага Белодедића. Такође, требало би да имамо и једну занимљиву голманску тројку, Ранко Стојић из Партизана, Маријан Влак из Динама и Дика Стојановић из Црвене Звезде. Биће још фудбалера из моје генерације, као што су Иван Томић, Драган Ћирић и Зоран Мирковић. Биће најмање пет гостију дневно", рекао је Милошевић.

Турнир пријатељства одржава се од 24. до 29. маја у Бијељини.

У групи А играју Црвена звезда, Загреб, Жељезничар и Будућност Подгорица, а у групи Б Партизан, Осијек, Сарајево и Вардар. Динамо Загреб, Војводина, Вележ и Олимпија такмичиће се у групи Ц, а Ријека, ОФК Београд, Слобода Тузла и Сутјеска у групи Д.

Прва фаза такмичења састоји се од три кола, а победници сваке групе пласираће се у полуфинале. Петак је на турниру слободан дан, полуфинални мечеви на програму су у суботу, док је финале заказано за недељу.

Европска фудбалска унија (УЕФА) је прошле године уврстила то такмичење у званичан календар млађих категорија, а од ове године подршку је пружио и УНИЦЕФ.

Извор: блиц.рс

Коментари / 2

Оставите коментар
Name

вокри

25.05.2016 13:32

А Фадил Вокри

ОДГОВОРИТЕ
Name

Да да

25.05.2016 15:00

Ко је ово поред Саве Цацановица?!

ОДГОВОРИТЕ