Fudbalske legende regiona na ''Turniru prijateljstva - Savo Milošević''!

Brojne fudbalske legende posetiće ovogodišnji Turnir prijateljstva, na kome učestvuju mlađe kategorije timova iz regiona.

Fudbal 25.05.2016 | 14:40
Fudbalske legende regiona na ''Turniru prijateljstva - Savo Milošević''!

Nekadašnji reprezentativac, jedan od organizatora i idejni tvorac Turnira prijateljstva Savo Milošević rekao je da će takmičenje posetiti nekadašnji fudbaler Crvene zvezde Miodrag Belodedić.

"Osim onih koji dolaze na turnir svake godine, kao što su Ivan Gudelj, Husref Musemić, Vladimir Petrović Pižon, Momčilo Vukotić, ovoga puta očekujemo dolazak Miodraga Belodedića. Takođe, trebalo bi da imamo i jednu zanimljivu golmansku trojku, Ranko Stojić iz Partizana, Marijan Vlak iz Dinama i Dika Stojanović iz Crvene Zvezde. Biće još fudbalera iz moje generacije, kao što su Ivan Tomić, Dragan Ćirić i Zoran Mirković. Biće najmanje pet gostiju dnevno", rekao je Milošević.

Turnir prijateljstva održava se od 24. do 29. maja u Bijeljini.

U grupi A igraju Crvena zvezda, Zagreb, Željezničar i Budućnost Podgorica, a u grupi B Partizan, Osijek, Sarajevo i Vardar. Dinamo Zagreb, Vojvodina, Velež i Olimpija takmičiće se u grupi C, a Rijeka, OFK Beograd, Sloboda Tuzla i Sutjeska u grupi D.

Prva faza takmičenja sastoji se od tri kola, a pobednici svake grupe plasiraće se u polufinale. Petak je na turniru slobodan dan, polufinalni mečevi na programu su u subotu, dok je finale zakazano za nedelju.

Evropska fudbalska unija (UEFA) je prošle godine uvrstila to takmičenje u zvaničan kalendar mlađih kategorija, a od ove godine podršku je pružio i UNICEF.

Izvor: blic.rs

Komentari / 2

Ostavite komentar
Name

vokri

25.05.2016 13:32

A Fadil Vokri

ODGOVORITE
Name

Da da

25.05.2016 15:00

Ko je ovo pored Save Cacanovica?!

ODGOVORITE