Бањалучка пивара уз ФК Радник из Бијељине!

Бањалучка пивара потписала је спонзорски уговор са ФК Радник за сезоне 2015/16 и 2016/17.

Фудбал 24.05.2016 | 18:00
Бањалучка пивара уз ФК Радник из Бијељине!

Бањалучка пивара потписала је спонзорски уговор са ФК Радник за сезону 2015/16 и 2016/17. Сарадња између Бањалучке пиваре и ФК Радника је потврда обостраног разумијевања и заједничких интереса у циљу промоције фудбала као рекреативног и професионалног спорта.

Бањалучка пивара годинама подржава развој фудбал у Републици Српској и БиХ, а ове године подршку је пружила и Фудбалском клубу Радник из Бијељине. Показало се да је визија Бањалучке пиваре била непогрешива, јер је Клуб врхунским резултатима премашио очекивања.

 “ Подршка спорту чини саставни дио идентитета и вриједности Бањалучке пиваре. Борбеност, жеља за остваривањем што бољих резултата, храброст и непоколебљивост ка циљу је нераскидива веза ФК Радник из Бијељине и Бањалучке пиваре. Драго нам је што је наша сарадња уродила плодом и омогућила Фудбалском клубу Радник да остане у самом врху босанско-херцеговачког фудбала. ФК Радник је једини клуб из РС који је обезбједио учешће у Премијер лиги БиХ, освојио Куп БиХ и налази се у финалу Купа РС - а то су опипљиви резултати сарадње два бренда," рекао је Николас Пени, генерални директор Бањалучке пиваре.

Фудбалском клубу Радник из Бијељине је драго да компанија попут Бањалучке пиваре увиђа значај подршке спортском клубу попут њиховог, јер тиме доказује посвећеност и даје знатан допринос развоју овог спорта унутар локалне заједнице.

 “ Велико нам је задовољство што је домаћа компанија Бањалучка пивара препознала потенцијал и значај за успоставу овакве сарадње и на овај начин доказала да је друштвено одговорна компанија. Ова сарадња је велика подршка у реализацији нашег планираног програма за 2016 и 2017 годину која ће помоћи да се наши планови, циљеви достигну и као такви буду репрезентативан резултат у служби промоције спорта на нивоу БиХ и Републике Српске," истакао је Младен Крстајић, предсједник фудбалског клуба Радник.

Концертом ОК бенда ће се уприличити велика прослава финала Купа РС и освајања титуле првака Купа БиХ за ФК Радник у сриједу, 25. маја на Градском Тргу у Бијељини са почетком у 20.00 часова.

Сав приход од продаје пива намјењен је за подршку Клубу. Исти дан ће се одиграти и финална утакмица Купа Републике Српске између: ФК "РАДНИК" Бијељина и ФК "СЛОБОДА" Нови Град на Градском стадиону у Бијељини са почетком у 17.00 сати.

Извор: мондо.ба

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

Ник

24.05.2016 19:56

Но коментс

ОДГОВОРИТЕ