Banjalučka pivara uz FK Radnik iz Bijeljine!

Banjalučka pivara potpisala je sponzorski ugovor sa FK Radnik za sezone 2015/16 i 2016/17.

Fudbal 24.05.2016 | 18:00
Banjalučka pivara uz FK Radnik iz Bijeljine!

Banjalučka pivara potpisala je sponzorski ugovor sa FK Radnik za sezonu 2015/16 i 2016/17. Saradnja između Banjalučke pivare i FK Radnika je potvrda obostranog razumijevanja i zajedničkih interesa u cilju promocije fudbala kao rekreativnog i profesionalnog sporta.

Banjalučka pivara godinama podržava razvoj fudbal u Republici Srpskoj i BiH, a ove godine podršku je pružila i Fudbalskom klubu Radnik iz Bijeljine. Pokazalo se da je vizija Banjalučke pivare bila nepogrešiva, jer je Klub vrhunskim rezultatima premašio očekivanja.

 “ Podrška sportu čini sastavni dio identiteta i vrijednosti Banjalučke pivare. Borbenost, želja za ostvarivanjem što boljih rezultata, hrabrost i nepokolebljivost ka cilju je neraskidiva veza FK Radnik iz Bijeljine i Banjalučke pivare. Drago nam je što je naša saradnja urodila plodom i omogućila Fudbalskom klubu Radnik da ostane u samom vrhu bosansko-hercegovačkog fudbala. FK Radnik je jedini klub iz RS koji je obezbjedio učešće u Premijer ligi BiH, osvojio Kup BiH i nalazi se u finalu Kupa RS - a to su opipljivi rezultati saradnje dva brenda," rekao je Nikolas Peni, generalni direktor Banjalučke pivare.

Fudbalskom klubu Radnik iz Bijeljine je drago da kompanija poput Banjalučke pivare uviđa značaj podrške sportskom klubu poput njihovog, jer time dokazuje posvećenost i daje znatan doprinos razvoju ovog sporta unutar lokalne zajednice.

 “ Veliko nam je zadovoljstvo što je domaća kompanija Banjalučka pivara prepoznala potencijal i značaj za uspostavu ovakve saradnje i na ovaj način dokazala da je društveno odgovorna kompanija. Ova saradnja je velika podrška u realizaciji našeg planiranog programa za 2016 i 2017 godinu koja će pomoći da se naši planovi, ciljevi dostignu i kao takvi budu reprezentativan rezultat u službi promocije sporta na nivou BiH i Republike Srpske," istakao je Mladen Krstajić, predsjednik fudbalskog kluba Radnik.

Koncertom OK benda će se upriličiti velika proslava finala Kupa RS i osvajanja titule prvaka Kupa BiH za FK Radnik u srijedu, 25. maja na Gradskom Trgu u Bijeljini sa početkom u 20.00 časova.

Sav prihod od prodaje piva namjenjen je za podršku Klubu. Isti dan će se odigrati i finalna utakmica Kupa Republike Srpske između: FK "RADNIK" Bijeljina i FK "SLOBODA" Novi Grad na Gradskom stadionu u Bijeljini sa početkom u 17.00 sati.

Izvor: mondo.ba

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

Nik

24.05.2016 21:56

No koments

ODGOVORITE