Новаче, укради мало времена и дођи у БиХ

Новак Ђоковић вјероватно је најпопуларнији спортиста у градићу Сански Мост. Први рекет свијета је, подсјећамо, након катастрофалних поплава које су прије двије године опустошиле регију, донирао новац за обнову два дјечија вртића у Босни и Херцеговини.

Босна и Херцеговина 24.05.2016 | 12:52
Новаче, укради мало времена и дођи у БиХ

Његова Фондација је тако дала велики допринос у опоравку ових заједнице након највеће природне непогоде која је БиХ и регију погодила у посљедњих неколико деценија. Живот није нестао, напротив, нове генерације данас бораве у овим вртићима, а име славног тенисера стално им је на уснама.

Како је за Н1 испричала Бехрија Грозданић, директорица вртића Крајишка радост у Санском Мосту, ова установа данас функционише беспријекорно, дјеца су срећна и никада неће заборавити оно што је Ђоковић урадио за њих.

''Вртић функционише у пуном капацитету. Близу двије стотине дјевојчица и дјечака редовно су овдје. Весело је и добро, задовољни смо'', испричала је Грозданић.

Како је додала, успомена на Новака и његово добро дјело и даље живи.

''Новак је направио нешто велико. Све нас подсјећа на Ђоковића, сваки нови долазак у просторије вртића буди успомене на његово добро дјело, сви би вољели да нас посјети'', казала је директорица Грозданић.

Док Ноле из мјесеца у мјесец поставља нове рекорде и прави досад невиђене разлике испред недорасле конкуренције, малишани из ових босанскохерцеговачких градова сањају сусрет с идолом.

Можда је вријеме да Ђоковић посјети ова два града и осјети велику љубав и поштовање коју ова дјеца осјећају. Било би лијепо.

Извор: Н1
Фото: Уницеф

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Драган

24.05.2016 11:00

Крађа сатова је кривично дело! :Д

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бошњак

24.05.2016 11:15

Људина, КРАЉ , Новак Ђоковић још једном је показао да је највечи. Због твоје ЉУДСКОСТИ од СРЦА ти желим да освојиш Ролан гарос и да освојиш сва четири грен слема у сезони. Пуно здравља и успјеха у животу ти желим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раки

24.05.2016 12:47

Како се зовес?

Name

Милица

24.05.2016 13:29

Јел битно како се човјек зове ако се лијепо захвалио..

Name

Последњи кинески цар

24.05.2016 12:15

Браво за дјецу ,за Новака,за вртић и за Сански Мост. Народу треба више оваквих вијести и текстова умјесто наших надобудних и безобразних политичара који само завађају народ ради своје користи и опстанка на власти. Више пишите о оваквим стварима којих сигурно има на свим странама ,само што на жалост нису толико занимљиве.

ОДГОВОРИТЕ
Name

горан

24.05.2016 15:33

Новак је велики цовјек то је доказао безброј пута. Није вазно како се ко зове само је вазно какав је цовјек. На моју велику залост то многи не разумију. Зато зивјели сви добри Босњаци, Хрвати и Срби. Гдје би нам бијо крај да смо слозни....

ОДГОВОРИТЕ