Црнадак у Паризу о Западном Балкану

Министар иностраних послова Босне и Херцеговине Игор Црнадак учествоваће данас у Паризу на састанку шефова дипломатија у вези с припремама за Самит о западном Балкану који ће бити одржан 4. јула, такође у Паризу.

Босна и Херцеговина 24.05.2016 | 12:05
Црнадак у Паризу о Западном Балкану

Поред министара иностраних послова земаља западног Балкана, на састанку ће учествовати и министар иностраних послова и међународног развоја Француске Жан Марк Еро.

Министри ће на састанку извијестити о припремама својих земаља за Самит у Паризу у областима инфраструктурних пројеката и тзв. „софт меасурес“, као и о статусу иницијативе успостављања Регионалне канцеларије за младе.

Такође ће се разговарати о актуалним политичким темама, попут миграција, безбједносних изазова и регионалне сарадње, саопштено је из Канцеларије за односе с јавношћу Министарства иностраних послова БиХ.

Извор: Фена
Фото: БН телевизија

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Последњи кинески цар

24.05.2016 10:13

Наш министар ће присутне извјестити о тим припремама највбероватниј на француском или енглеском језику. То је нама наша демократија дала. Постављамо праве људе на право мјесто. црнадак се на БИГ радиу школовао за дипломатију. И када ми неко почне причати о позицији и опозицији. Не зна се ко је гори?!

ОДГОВОРИТЕ
Name

торањ

24.05.2016 11:32

Па како то јел он зна француски? бозе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре: торањ

24.05.2016 11:51

Ма не зна бас француски, али зна неколико других страних језика: босњацки, хрватски и црногорски. Прави полиглота и прави цовјек за сефа дипломатије. Мало ко у региону и Европи има овако надареног и сколованог министра вањских послова. БиХ има да се поноси са њим када оде негдје у посјету.

Name

жива жица

24.05.2016 13:50

Требамо тражити од поште његов Трацкинг Нумбер да видимо гдје све лута.Ко муха без главе.Јел и једном ове године био код куце?

ОДГОВОРИТЕ