Crnadak u Parizu o Zapadnom Balkanu

Ministar inostranih poslova Bosne i Hercegovine Igor Crnadak učestvovaće danas u Parizu na sastanku šefova diplomatija u vezi s pripremama za Samit o zapadnom Balkanu koji će biti održan 4. jula, takođe u Parizu.

Bosna i Hercegovina 24.05.2016 | 12:05
Crnadak u Parizu o Zapadnom Balkanu

Pored ministara inostranih poslova zemalja zapadnog Balkana, na sastanku će učestvovati i ministar inostranih poslova i međunarodnog razvoja Francuske Žan Mark Ero.

Ministri će na sastanku izvijestiti o pripremama svojih zemalja za Samit u Parizu u oblastima infrastrukturnih projekata i tzv. „soft measures“, kao i o statusu inicijative uspostavljanja Regionalne kancelarije za mlade.

Takođe će se razgovarati o aktualnim političkim temama, poput migracija, bezbjednosnih izazova i regionalne saradnje, saopšteno je iz Kancelarije za odnose s javnošću Ministarstva inostranih poslova BiH.

Izvor: Fena
Foto: BN televizija

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Последњи кинески цар

24.05.2016 10:13

Наш министар ће присутне извјестити о тим припремама највбероватниј на француском или енглеском језику. То је нама наша демократија дала. Постављамо праве људе на право мјесто. црнадак се на БИГ радиу школовао за дипломатију. И када ми неко почне причати о позицији и опозицији. Не зна се ко је гори?!

ODGOVORITE
Name

toranj

24.05.2016 11:32

Pa kako to jel on zna francuski? boze!

ODGOVORITE
Name

Re: toranj

24.05.2016 11:51

Ma ne zna bas francuski, ali zna nekoliko drugih stranih jezika: bosnjacki, hrvatski i crnogorski. Pravi poliglota i pravi covjek za sefa diplomatije. Malo ko u regionu i Evropi ima ovako nadarenog i skolovanog ministra vanjskih poslova. BiH ima da se ponosi sa njim kada ode negdje u posjetu.

Name

živa žica

24.05.2016 13:50

Trebamo tražiti od pošte njegov Tracking Number da vidimo gdje sve luta.Ko muha bez glave.Jel i jednom ove godine bio kod kuce?

ODGOVORITE