Невјероватан је разлог због којег су Црногорци суспендовали бившег тренера Звезде?!

Кошаркашки савез Црне Горе казнио је тренера Михаила Павићевића забраном вршења дужности на годину дана.

Кошарка 31.05.2016 | 21:00
Невјероватан је разлог због којег су Црногорци суспендовали бившег тренера Звезде?!

На сајту КСЦГ се не наводи који је разлог за овакву одлуку, а “Вијести” незванично сазнају да је то због коментара које је Павићевић остављао на Фејсбуку. Он је напао челнике после четврте утакмице финала плеј-офа између Будућности и Морнара. На клупи тима из Бара седи његов брат Ђорђије.

Фејсбук страница на којој је објављен споран коментар више није активна. Павићевић је казао да то није урадио он, већ да је неко направио лажни профил и подметнуо му коментаре. Ипак, ово објашњење није утицало на одлуку КСЦГ.

Ђорђије Павићевић, био је резигниран после меча са Подгоричанима.

“Не можемо се борити против комплетног система. Ова тројка нам је узела прву утакмицу у Подгорици, ова тројка нам је узела и ову у првом полувремену. Мислим да је срамно да се на овај начин заврши једно финале, али нека служи њима на част. Честитам екипама које су на терену покушале да покажу оно што треба да покажу на овим утакмицама, али није никоме у корист да се на овај начин завршава првенство. Сигурно да ми је жао ове утакмице, кад дођем у ситуацију да дајем овакве изјаве после финала, сигурно да није примерено, али ми ћемо бити прави представник црногорске кошарке”, рекао је 9. маја био тренер Барана.

Михаило Павићевић је посљедњи у низу који је у недавно завршеној сезони жестоко кажњен од Дисциплинске комисије КСЦГ, након Бобана Меденице (доживотна суспензија), Микаелеа Тмушића, Милутина Ђукановића (по две године) и Тадије Драгићевића (пола године). Павићевић је 1998. седео на клупи Црвене звезде са којом је освојио титулу првака Југолавије.

Извор: блиц.рс

Коментари / 0

Оставите коментар