Nevjerovatan je razlog zbog kojeg su Crnogorci suspendovali bivšeg trenera Zvezde?!

Košarkaški savez Crne Gore kaznio je trenera Mihaila Pavićevića zabranom vršenja dužnosti na godinu dana.

Košarka 31.05.2016 | 21:00
Nevjerovatan je razlog zbog kojeg su Crnogorci suspendovali bivšeg trenera Zvezde?!

Na sajtu KSCG se ne navodi koji je razlog za ovakvu odluku, a “Vijesti” nezvanično saznaju da je to zbog komentara koje je Pavićević ostavljao na Fejsbuku. On je napao čelnike posle četvrte utakmice finala plej-ofa između Budućnosti i Mornara. Na klupi tima iz Bara sedi njegov brat Đorđije.

Fejsbuk stranica na kojoj je objavljen sporan komentar više nije aktivna. Pavićević je kazao da to nije uradio on, već da je neko napravio lažni profil i podmetnuo mu komentare. Ipak, ovo objašnjenje nije uticalo na odluku KSCG.

Đorđije Pavićević, bio je rezigniran posle meča sa Podgoričanima.

“Ne možemo se boriti protiv kompletnog sistema. Ova trojka nam je uzela prvu utakmicu u Podgorici, ova trojka nam je uzela i ovu u prvom poluvremenu. Mislim da je sramno da se na ovaj način završi jedno finale, ali neka služi njima na čast. Čestitam ekipama koje su na terenu pokušale da pokažu ono što treba da pokažu na ovim utakmicama, ali nije nikome u korist da se na ovaj način završava prvenstvo. Sigurno da mi je žao ove utakmice, kad dođem u situaciju da dajem ovakve izjave posle finala, sigurno da nije primereno, ali mi ćemo biti pravi predstavnik crnogorske košarke”, rekao je 9. maja bio trener Barana.

Mihailo Pavićević je posljednji u nizu koji je u nedavno završenoj sezoni žestoko kažnjen od Disciplinske komisije KSCG, nakon Bobana Medenice (doživotna suspenzija), Mikaelea Tmušića, Milutina Đukanovića (po dve godine) i Tadije Dragićevića (pola godine). Pavićević je 1998. sedeo na klupi Crvene zvezde sa kojom je osvojio titulu prvaka Jugolavije.

Izvor: blic.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar