Ненад Бјековић: Планирају инциденте!

Кандидат за председника ФК Партизан Ненад Бјековић тражи помоћ од министра полиције. Наводно, садашње руководство планира да изазове инциденте како би скупштина била одложена.

Фудбал 23.05.2016 | 23:20
Ненад Бјековић: Планирају инциденте!

Дан уочи седнице ванредне Скупштине ФК Партизан поново су подигнуте тензије између супростављених струја.

Кандидат садашњег руководства Партизана за новог председника клуба је Иван Ћурковић, легенда овог клуба. Његов противкандидат биће Ненад Бјековић, такође легенда клуба, бивши играч, тренер и дугогодишњи спортски директор.

Бјековић сада, после неколико година након одласка у пензију, жели да се врати у клуб, из којег га је својевремено избацио бивши председник Драган Ђурић. Занимљиво, њих двојица су сада опет на истим странама.

Дакле, дан пред Скупштину, из Бјековићеве групације чују се информације да садашње руководство клуба планира да "изазове инциденте" у "Земунелу" (Спортски центар "Телеоптик" у Земуну). Тачније, да одређена групација људи то учини у корист Ћурковића и сарадника, како би "што дуже остали у клубу".

У допису који је потписао Бјековић, а који је упућен Стефановићу, пише и да актуелно руководство "недељама уназад прети и застрашује запослене у клубу" само да би се на скупштини изјаснили у њихову корист.

Бјековић је стога замолио министра унутрашњих послова да пошаље полицију која би обезбеђивала седницу Скупштине и омогућила да она буде одржана несметано. Уједно, присуством полиције би се спречило присуство свим "сумњивим лицима у СЦ Телеоптик који имају намеру да незаконито делују на чланове скупштине", додаје Бјековић.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар