Nenad Bjeković: Planiraju incidente!

Kandidat za predsednika FK Partizan Nenad Bjeković traži pomoć od ministra policije. Navodno, sadašnje rukovodstvo planira da izazove incidente kako bi skupština bila odložena.

Fudbal 23.05.2016 | 23:20
Nenad Bjeković: Planiraju incidente!

Dan uoči sednice vanredne Skupštine FK Partizan ponovo su podignute tenzije između suprostavljenih struja.

Kandidat sadašnjeg rukovodstva Partizana za novog predsednika kluba je Ivan Ćurković, legenda ovog kluba. Njegov protivkandidat biće Nenad Bjeković, takođe legenda kluba, bivši igrač, trener i dugogodišnji sportski direktor.

Bjeković sada, posle nekoliko godina nakon odlaska u penziju, želi da se vrati u klub, iz kojeg ga je svojevremeno izbacio bivši predsednik Dragan Đurić. Zanimljivo, njih dvojica su sada opet na istim stranama.

Dakle, dan pred Skupštinu, iz Bjekovićeve grupacije čuju se informacije da sadašnje rukovodstvo kluba planira da "izazove incidente" u "Zemunelu" (Sportski centar "Teleoptik" u Zemunu). Tačnije, da određena grupacija ljudi to učini u korist Ćurkovića i saradnika, kako bi "što duže ostali u klubu".

U dopisu koji je potpisao Bjeković, a koji je upućen Stefanoviću, piše i da aktuelno rukovodstvo "nedeljama unazad preti i zastrašuje zaposlene u klubu" samo da bi se na skupštini izjasnili u njihovu korist.

Bjeković je stoga zamolio ministra unutrašnjih poslova da pošalje policiju koja bi obezbeđivala sednicu Skupštine i omogućila da ona bude održana nesmetano. Ujedno, prisustvom policije bi se sprečilo prisustvo svim "sumnjivim licima u SC Teleoptik koji imaju nameru da nezakonito deluju na članove skupštine", dodaje Bjeković.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar