Видео - ЕУРО 2016: Послушајте химну!

Како вам се чини песма коју је хитмејкер Дејвид Гета, који долази на ЕXИТ, снимио за Европско првенство у фудбалу?

Фудбал 06.06.2016 | 21:45
Видео - ЕУРО 2016: Послушајте химну!

Највећи хитмејкер и продуцент данашњице, и овогодишња звезда ЕXИТ фестивала, Дејвид Гета, месец дана пре почетка Европског првенства у фудбалу, објавио је званичну химну овог такмичења - "Тхис Оне’с Фор Yоу".

Један од највећих суперстар ДЈ-ева данашњице удружио је снаге са младом шведском певачицом Заром Ларсон, али и са милион фанова широм света чији се гласови такође чују у песми. Кампања снимања ове химне трајала је неколико месеци и преко милион љубитеља фудбала је снимило свој глас, чиме ће "Тхис Оне’с Фор Yоу" ући у Гинисову књигу рекорда као песма са највише вокала у историји!

Послушајте!

Гета и Ларсон ће песму уживо извести на церемонији отварања Првенства које почиње 10. јуна у његовој родној Француској. Уз то, њих двоје ће одржати и бесплатан концерт под Ајфеловим торњем 9. јуна у Паризу.

"Тхис Оне’с Фор Yоу", химна Еуро 2016. пуштаће се на почетку и крају сваке утакмице и на стадионима и у ТВ преносима, а део песме у чијем снимању су учествовали навијачи биће емитован сваки пут кад неко постигне гол.

Дејвид Гета је један од најпознатијих и најуспешнијих француских музичара, па и не чуди што је баш он изабран за аутора званичне химне првенства које се одржава у овој земљи. Чувеног Гету овог лета моћи ће уживо да чује и домаћа публика на ЕXИТ фестивалу у петак, 8. јула.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар