Видео: Њујоршки хулигани и брукање Пирла, Виље и Лампарда!

Градски фудбалски дерби у Њујорку обележили нереди хулигана пре почетка меча.

Фудбал 23.05.2016 | 16:00
Видео: Њујоршки хулигани и брукање Пирла, Виље и Лампарда!

Хулигани у Сједињеним Америчким Државама!

Ова појава није новост, али, ипак, и даље чуди. И раније су се дешавали инциденти са навијачима у САД, па чак и када је играла репрезентација.

Али...

У суботу је Њујорк стао уз раме светским градовима који као један од заштитних знакова имају фудбалски градски дерби. Међу њима је и Београд.

На улицама "Велике јабуке" догодио се озбиљан сукоб хулигана Њујорк ситија и Њујорк Ред Булса. Веће инциденте спречила је полиција.

Велики градски дерби завршен је катастрофом "грађана" 0:7. Давид Виља и Андреа Пирло су тако доживели један од најтежих пораза у богатим каријерама, а обојица су била на терену од првог минута.

Ништа боље није прошао ни Френк Ламапрд, који је одиграо последњих 15, као ни бивши фудбалер Атлетик Билбаа Андони Ираола.

Разочаран је и тренер Патрик Вијера.

Европске звезде "потопљене" су на стадиону "Јенкија", што је Ред Булсима омогућило да избије на друго место, одмах иза великог ривала. На првој позицији са бодом, односно два више, налази се Филаделфија Јунион.

Највеће звезде Њујорк РБ-а су бража Рајт Филипс Бредли и Шон. Први је у суботу постигао два гола, док други није ни улазио.

Извор: мондо.рс

Коментари / 0

Оставите коментар