Video: Njujorški huligani i brukanje Pirla, Vilje i Lamparda!

Gradski fudbalski derbi u Njujorku obeležili neredi huligana pre početka meča.

Fudbal 23.05.2016 | 16:00
Video: Njujorški huligani i brukanje Pirla, Vilje i Lamparda!

Huligani u Sjedinjenim Američkim Državama!

Ova pojava nije novost, ali, ipak, i dalje čudi. I ranije su se dešavali incidenti sa navijačima u SAD, pa čak i kada je igrala reprezentacija.

Ali...

U subotu je Njujork stao uz rame svetskim gradovima koji kao jedan od zaštitnih znakova imaju fudbalski gradski derbi. Među njima je i Beograd.

Na ulicama "Velike jabuke" dogodio se ozbiljan sukob huligana Njujork sitija i Njujork Red Bulsa. Veće incidente sprečila je policija.

Veliki gradski derbi završen je katastrofom "građana" 0:7. David Vilja i Andrea Pirlo su tako doživeli jedan od najtežih poraza u bogatim karijerama, a obojica su bila na terenu od prvog minuta.

Ništa bolje nije prošao ni Frenk Lamaprd, koji je odigrao poslednjih 15, kao ni bivši fudbaler Atletik Bilbaa Andoni Iraola.

Razočaran je i trener Patrik Vijera.

Evropske zvezde "potopljene" su na stadionu "Jenkija", što je Red Bulsima omogućilo da izbije na drugo mesto, odmah iza velikog rivala. Na prvoj poziciji sa bodom, odnosno dva više, nalazi se Filadelfija Junion.

Najveće zvezde Njujork RB-a su braža Rajt Filips Bredli i Šon. Prvi je u subotu postigao dva gola, dok drugi nije ni ulazio.

Izvor: mondo.rs

Komentari / 0

Ostavite komentar